ASPERGES op de BBQ workshop (28-04-2023)

Asperges op de BBQ workshop

Voor wie: De ASPERGES op de BBQ workshop (28-04-2023) is interessant voor iedereen die houdt van lekker eten en culinair wil worden uitgedaagd. Deze vrijdagavond BBQ workshop sluit aan bij het thema van deze maand. Iedere maand staat er een ander thema centraal. Onderstaand het overzicht van alle thema’s van 2023. Interesse? Meld je dan snel aan, want VOL =VOL.


  • Winter BBQ workshop (27-01-2023) – lees MEER
  • Vis op de BBQ workshop (24-02-2023) – lees MEER
  • Groentes op de BBQ workshop (24-03-2023) – lees MEER
  • Asperges op de BBQ workshop (28-04-2023) – lees MEER
  • Low & Slow CLASSICS workshop (19-05-2023) – lees MEER
  • Schaal & schelpdieren BBQ workshop (30-06-20230 – lees MEER
  • Italië: La Dolce Vita BBQ workshop (28-07-20230 – lees MEER
  • Spanje: Chuparse los dedos BBQ wokshop (18-08-2023) – lees MEER
  • Frankrijk: Viva la France BBQ workshop (29-09-2023) – lees MEER
  • Steak Experience BBQ workshop (27-10-2023) – lees MEER
  • Wild op de BBQ workshop (24-11-2023) – lees MEER
  • Kerst Culinair BBQ workshop (15-12-2023) – lees MEER
  • Kerst Culinair BBQ workshop (16-12-2023) – lees MEER
  • Kerst Culinair BBQ workshop (17-12-2023) – lees MEER

Beschrijving:

De liefhebbers hebben het in hun agenda staan; de start van het aspergeseizoen. Het ‘witte goud’ kan uitstekend op de BBQ worden bereid. Vooral wanneer je dit gaat combineren met een mooi stukje vis en vlees. In deze ASPERGES op de BBQ workshop ga je ervaren wat er allemaal kan met asperges op de BBQ. Tijdens deze workshop worden er diverse lekkere dingen gemaakt zodat je zelf de mooie smaakcombinaties kan proeven. Nadat je deze workshop hebt gevolgd zal je op een andere manier naar asperges kijken. Het eindresultaat wordt gezamenlijk lekker opgegeten. Uiteraard met een mooie passende wijn. Deze workshop wordt gegeven door Mark en Steyn Bieckmann. Mark is de initiatiefnemer van de BBQ Pitmaster Community en mede auteur van het boek CULINAIR BBQ deel 1 en 2. Dat zit dus meer dan goed! Deze workshop is interessant voor zowel startende als de meer ervaren BBQ’ers.

Onderwerpen:

  • Welke interessante weetjes zijn er over asperges?
  • Welke asperge bereidingstechnieken kun je (op de BBQ) allemaal toepassen?
  • Wat combineert goed met asperges?
  • Je maakt 4 mooie aspergegerechten op de BBQ.
  • Je maakt zelfs een mooi asperge nagerecht.
  • Uiteraard beantwoordt Mark al jullie vragen.

Onze workshops zijn altijd inclusief:

  • Diverse smakelijke gerechten gecombineerd met een bijpassend drankje zoals fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank).
    • Opmerking: het betreft een BBQ workshop bedoeld voor mensen die meer willen leren over het gebruik van de BBQ. Overmatig drankgebruik staan we ivm de veiligheid en overlast voor de overige deelnemers niet toe. Wanneer wij dat nodig vinden verstrekken we aan iemand die te veel drinkt en hinderlijk dreigt te worden geen alcohol meer. Mensen die overlast veroorzaken verwijderen we uit de workshop, zonder dat dit recht geeft op restitutie van het betaalde bedrag. Strenge woorden op basis van eerdere ervaringen om te borgen dat het een leuke, leerzame en gezellige workshop wordt.
  • Een ervaren BBQ pitmaster.
  • Een hoop gezelligheid.
  • 3 maanden GRATIS BBQ Pitmaster Community PREMIUM membership, bestaande uit:
    • Met 5% korting kunnen kopen van al je BBQ spullen bij oa. BEEF & STEAK, Rookoven.com en nog heel veel meer BBQ shop partners.
    • Toegang tot vele honderden BBQ recepten.
    • Toegang tot BBQ FORUM (oudste BBQ forum van Nederland!)
    • Toegang tot de video-instructies over de tijdens de workshop geleerde BBQ technieken.
    • Het boek CULINAIR BBQ cadeau t.w.v. € 29,95.
  • Na afloop een Goody Bag met leuke verrassingen.
  • Uiteraard het opeten van de bereide gerechten.
  • Dit totale LEARNING by BURNING pakket vertegenwoordigd een waarde van € 60,- !!!


Workshop details