Italie: La Dolce Vita BBQ workshop (28-07-2023)

Voor wie: De Italië: La Dolce Vita BBQ workshop (28-07-2023) is interessant voor iedereen die houdt van lekker eten en culinair wil worden uitgedaagd. Deze vrijdagavond BBQ workshop sluit aan bij het thema van deze maand. Iedere maand staat er een ander thema centraal. Onderstaand het overzicht van alle thema’s van 2023. Interesse? Meld je dan snel aan, want VOL =VOL.


  • Winter BBQ workshop (27-01-2023) – lees MEER
  • Vis op de BBQ workshop (24-02-2023) – lees MEER
  • Groentes op de BBQ workshop (24-03-2023) – lees MEER
  • Asperges op de BBQ workshop (28-04-2023) – lees MEER
  • Low & Slow CLASSICS workshop (19-05-2023) – lees MEER
  • Schaal & schelpdieren BBQ workshop (30-06-20230 – lees MEER
  • Italië: La Dolce Vita BBQ workshop (28-07-20230 – lees MEER
  • Spanje: Chuparse los dedos BBQ wokshop (18-08-2023) – lees MEER
  • Frankrijk: Viva la France BBQ workshop (29-09-2023) – lees MEER
  • Steak Experience BBQ workshop (27-10-2023) – lees MEER
  • Wild op de BBQ workshop (24-11-2023) – lees MEER
  • Kerst Culinair BBQ workshop (15-12-2023) – lees MEER
  • Kerst Culinair BBQ workshop (16-12-2023) – lees MEER
  • Kerst Culinair BBQ workshop (17-12-2023) – lees MEER

Beschrijving:

Alle liefhebbers van Outdoor Cooking kennen de term ‘La Dolce Vita’. Tijdens deze BBQ workshop ga je genieten van het goede Italiaanse leven! Je maakt vanaf de basis zelf pasta en pizza. Deze laatste bereiden we in een echte Italiaanse pizzaoven. Ook staat de zelf rechtstreeks uit Italië Chianina Fiorentina steak op het menu. Een echte smaaksensatie. Vooral in combinatie met zelf gemaakte salsa verde. Tijdens deze workshop worden er diverse lekkere dingen gemaakt zodat je zelf de mooie smaakcombinaties kan proeven. Het eindresultaat wordt gezamenlijk lekker opgegeten. Uiteraard met een mooie passende Italiaanse wijn. Deze workshop wordt gegeven door Mark en Steyn Bieckmann. Mark is de initiatiefnemer van de BBQ Pitmaster Community en mede auteur van het boek CULINAIR BBQ deel 1 en 2. Dat zit dus meer dan goed! Deze workshop is interessant voor zowel startende als de meer ervaren BBQ’ers.

Onderwerpen:

  • Hoe maak je zelf het perfecte pizzadeeg?
  • Het bak je een pizza zodat die wel gaar, maar niet verbrand is?
  • Hoe maak je zelf het perfecte pastadeeg?
  • Wat maakt de Chianina Fiorentina steak zo bijzonder?
  • Je maakt 5 mooie Italiaanse gerechten op diverse type BBQ.
  • Uiteraard beantwoordt Mark al jullie vragen.

Onze workshops zijn altijd inclusief:

  • Diverse smakelijke gerechten gecombineerd met een bijpassend drankje zoals fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank).
    • Opmerking: het betreft een BBQ workshop bedoeld voor mensen die meer willen leren over het gebruik van de BBQ. Overmatig drankgebruik staan we ivm de veiligheid en overlast voor de overige deelnemers niet toe. Wanneer wij dat nodig vinden verstrekken we aan iemand die te veel drinkt en hinderlijk dreigt te worden geen alcohol meer. Mensen die overlast veroorzaken verwijderen we uit de workshop, zonder dat dit recht geeft op restitutie van het betaalde bedrag. Strenge woorden op basis van eerdere ervaringen om te borgen dat het een leuke, leerzame en gezellige workshop wordt.
  • Een ervaren BBQ pitmaster.
  • Een hoop gezelligheid.
  • 3 maanden GRATIS BBQ Pitmaster Community PREMIUM membership, bestaande uit:
    • Met 5% korting kunnen kopen van al je BBQ spullen bij oa. BEEF & STEAK, Rookoven.com en nog heel veel meer BBQ shop partners.
    • Toegang tot vele honderden BBQ recepten.
    • Toegang tot BBQ FORUM (oudste BBQ forum van Nederland!)
    • Toegang tot de video-instructies over de tijdens de workshop geleerde BBQ technieken.
    • Het boek CULINAIR BBQ cadeau t.w.v. € 29,95.
  • Na afloop een Goody Bag met leuke verrassingen.
  • Uiteraard het opeten van de bereide gerechten.
  • Dit totale LEARNING by BURNING pakket vertegenwoordigd een waarde van € 60,- !!!


Workshop details