
Voor wie: Deze KERST CULINAIR BBQ workshop (16-12-2023 -2) is interessant voor iedereen die houdt van lekker eten en culinair wil worden uitgedaagd.
Beschrijving:
Ook met Kerst kan de BBQ prima aan en kunnen de lekkerste dingen worden bereid. Gebruik daarom onze KERST CULINAIR BBQ workshop om je te laten inspireren en tevens het menu alvast een keer te maken. Tijdens onze KERST CULINAIR BBQ workshop maak je samen met Mark Bieckmann een mooi voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht bereid op verschillende type BBQ’s, waaronder de kamado. Het eindresultaat wordt gezamenlijk lekker opgegeten. Uiteraard met een mooie passende wijn. Mark is de initiatiefnemer van de BBQ Pitmaster Community en mede auteur van het boek CULINAIR BBQ deel 1 en 2. Dat zit dus meer dan goed! Deze KERST CULINAIR BBQ workshop is vooral interessant voor de wat meer ervaren BBQ’ers. Maar laat je niet afschrikken. Wanneer je de basis beheerst is dat al voldoende. Het thuis hebben van een kamado is geen vereiste.
Deze BBQ workshop sluit aan bij het thema van deze maand. Iedere maand staat er een ander thema centraal. Onderstaand het overzicht van alle thema’s van 2023. Interesse? Meld je dan snel aan, want VOL =VOL.
- Groentes op de BBQ workshop (24-03-2023) – lees MEER
- Asperges op de BBQ workshop (22-04-2023) – lees MEER
- Low & Slow CLASSICS workshop (19-05-2023) – lees MEER
- Schaal & schelpdieren BBQ workshop (01-07-20230 – lees MEER
- Italië: La Dolce Vita BBQ workshop (28-07-20230 – lees MEER
- Spanje: Chuparse los dedos BBQ wokshop (19-08-2023) – lees MEER
- Frankrijk: Viva la France BBQ workshop (30-09-2023) – lees MEER
- Steak Experience BBQ workshop (29-10-2023) – lees MEER
- Wild op de BBQ workshop (24-11-2023) – lees MEER
- Kerst Culinair BBQ workshop (15-12-2023) – lees MEER
- Kerst Culinair BBQ workshop (16-12-2023) – lees MEER
- Kerst Culinair BBQ workshop (17-12-2023) – lees MEER
Onderwerpen:
- Wat maakt een gerecht verfijnd en culinair?
- Wat moet je op letten bij het opmaken van een mooi bordje?
- Je maakt een mooi voorgerecht.
- Je maakt een mooi tussengerecht.
- je maakt een mooi hoofdgerecht.
- je maakt een mooi nagerecht.
- Uiteraard beantwoordt Mark al jullie vragen.
Onze workshops zijn altijd inclusief:
- Diverse smakelijke gerechten gecombineerd met een bijpassend drankje zoals fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank).
- Opmerking: het betreft een BBQ workshop bedoeld voor mensen die meer willen leren over het gebruik van de BBQ. Overmatig drankgebruik staan we ivm de veiligheid en overlast voor de overige deelnemers niet toe. Wanneer wij dat nodig vinden verstrekken we aan iemand die te veel drinkt en hinderlijk dreigt te worden geen alcohol meer. Mensen die overlast veroorzaken verwijderen we uit de workshop, zonder dat dit recht geeft op restitutie van het betaalde bedrag. Strenge woorden op basis van eerdere ervaringen om te borgen dat het een leuke, leerzame en gezellige workshop wordt.
- Een ervaren BBQ pitmaster.
- Een hoop gezelligheid.
- GRATIS 3 extra maanden bij een BBQ Pitmaster Community PREMIUM membership, bestaande uit:
- Met 5% korting kunnen kopen van al je BBQ spullen bij oa. BEEF & STEAK, Rookoven.com en nog heel veel meer BBQ shop partners.
- Toegang tot vele honderden BBQ recepten.
- Toegang tot BBQ FORUM (oudste BBQ forum van Nederland!)
- Toegang tot de video-instructies over de tijdens de workshop geleerde BBQ technieken.
- Uiteraard het opeten van de bereide gerechten.!