Onze KERST CULINAIR BBQ workshop is interessant voor iedereen die houdt van lekker eten en culinair wil worden uitgedaagd. Dit is een uniek event!
Onvergetelijke Kerst BBQ workshop!
Ook met Kerst kan de BBQ prima aan en kunnen de lekkerste dingen worden bereid. Gebruik daarom onze KERST BBQ workshop om je te laten inspireren en tevens het menu alvast een keer te maken. Tijdens onze KERST CULINAIR BBQ workshop maak je samen met Steyn en Mark Bieckmann een mooi voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht bereid op verschillende type BBQ’s, waaronder de kamado. Het eindresultaat wordt gezamenlijk lekker opgegeten. Uiteraard met een mooie passende wijn. Mark is de initiatiefnemer van de BBQ Pitmaster Community en mede auteur van het boek CULINAIR BBQ deel 1, 2 en 3. Dat zit dus meer dan goed! Deze KERST BBQ workshop is vooral interessant voor de wat meer ervaren BBQ’ers. Maar laat je niet afschrikken. Wanneer je de basis beheerst is dat al voldoende. Het thuis hebben van een kamado is geen vereiste.
Deze BBQ workshop was vorig jaar snel volgeboekt. Vandaar dat we deze in 2023 4x geven. Wacht dus niet te lang met aanmelden, want VOL =VOL.
De Kerst Culinair BBQ workshop vindt plaats op vrijdagmiddag 15, zaterdagochtend 16, zaterdagmiddag 16 en zondagmiddag 17 december. Meld je nu snel aan, want VOL = VOL.