Mark Bieckmann

Mark Bieckmann

Outdoor Cooking zit bij mij in het bloed. Braai, OFYR, kettel, offset smoker of kamado. Ik vind het allemaal fantastisch. Vandaar dat er vele apparaten in de tuin staan, die ook allemaal veelvuldig worden gebruikt.

Deze BBQ hobby heeft januari 2020 geleid tot het oprichten van de BBQ Pitmaster Community. Inmiddels kent deze community vele duizenden members. Vanuit de toenemende vraag naar BBQ workshops is zomer 2021 het BBQ Workshop Experience Center ontstaan. Zowel de BBQ Pitmaster Community als het BBQ Workshop Experience Center run ik samen met mijn zoon Steyn. Super leuk om de passie voor BBQ samen te delen en daar dan ook samen zo mee bezig te zijn. We horen terug uit de feedback van bezoekers dat ons enthousiasme zeer aanstekelijk werkt.

Inmiddels heb ik ook 2 BBQ boeken uitgegeven. Dat betreft CULINAIR BBQ deel 1 en deel 2. Rode draad daarin is steeds dat gerechten super lekker moeten zijn, maar liefst wel kei simpel. Dat is wat we deelnemers liefst ook laten ervaren in onze BBQ workshops. Hoe tover je op een eenvoudige manier super lekkere dingen van de BBQ. Ik laat het je graag ervaren in één van de vele workshops!